avatar
     
Lifestyle

Vier je vrouwelijkheid: verontschuldig je niet voor een lekker orgasme

'Omarm elke ronding van je lichaam, elke imperfectie en elke ervaring die je heeft gemaakt zoals je nu bent; je unieke jij'

Vrijdag 8 maart: Internationale Vrouwendag! Niet alleen wij staan vandaag stil bij de rechten van vrouwen. In de stad Berlijn hebben mannen en vrouwen vandaag zelfs vrij gekregen om deze bijzondere dag te vieren! Vrouwendag staat in het teken van emancipatie en gelijkheid: vrouwen en mannen moeten gelijke kansen, keuzes, macht en kennis hebben. Het bedrijf LELO wil vandaag aandacht geven aan het vieren van vrouwelijkheid, seksualiteit en genot. 

Wist je dat vrouwen de grootste critici van vrouwen zijn? Het is de hoogste tijd dat vrouwen stoppen met het continu beoordelen van elkaar. Waarom hebben vrouwen de neiging zich voor hun gedrag te excuseren en bijvoorbeeld het feit dat ze masturberen te verbergen? Mannen lijken hier absoluut geen last van te hebben. Dit moet maar eens afgelopen zijn, zegt het bedrijf dat zich specialiseert in luxe, intieme speeltjes en massageproducten. Zij willen alle vrouwen op het hart drukken:

● Verontschuldig je niet omdat je een vrouw bent
● Verontschuldig je niet omdat je geniet van seks
● Verontschuldig je niet voor een lekker orgasme
● Verontschuldig je niet voor je eigen levensstijl

LELO moedigt je vandaag aan om je vrouwelijkheid te vieren, elke ronding van je lichaam, elke imperfectie en elke ervaring die je heeft gemaakt zoals je nu bent; je unieke jij. Zeg het luid en duidelijk: ik ben een vrouw, ik geniet van seks, er is niets dat me ervan weerhoudt om te genieten van een goed orgasme.

Jouw orgasme is uniek

We moeten ons vrouw-zijn in al haar glorie vieren en het orgasme is een belangrijk onderdeel daarvan. Je orgasme is net zo uniek als de manier waarop je loopt of de manier waarop je praat, en controle krijgen over je climax, is ongeveer hetzelfde als de controle over je lichaam hebben.

Om alle vrouwen te ondersteunen, is het belangrijk deze Internationale Vrouwendag te vieren. Daarom geeft LELO iedere vrouw die van seks houdt en van een echt goed orgasme geniet 20% korting op geselecteerde producten. De sexy roze clitorisstimulator SONA shop je nu voor €69,- in plaats van €149,-. Het speeltje is compleet waterproof, oplaadbaar en is zo klein dat je het overal mee naartoe kunt nemen. Liever een speeltje dat zowel je clitoris als je g-spot stimuleert of een vibrator waar je samen met je partner van kan genieten? Maak je keuze en geniet!

#LELOnotsorry

 

Booking.com