avatar
     
Kids

Sophie de Giraf: goed voor je baby én het milieu

'De producten uit de So'Pure collectie zijn gemaakt van 100% bio katoen en gevuld met maïsvezels'

Ik schreef al eens eerder over het belang van een reserveknuffel. Aangezien mijn oudste dochter pas na jaren een reserve-exemplaar van haar geliefde konijntje kreeg, ligt dit nieuwe exemplaar nog steeds onaangeraakt in de kast. Dat hebben we met mijn jongste dochter uiteindelijk anders aangepakt…

Geloof me: reserveknuffels zijn een lifesafer voor iedere ouder. Wil jij je kindje een verantwoord, veilig knuffeltje geven, dat is gemaakt van biokatoen? Sophie de Giraf heeft een prachtige collectie die is gemaakt om het milieu én jouw baby te beschermen.

Het knuffeldoekje van Sophie de Giraf wordt hier ‘Soefie’ genoemd en zij en mijn dochter zijn onafscheidelijk. Misschien ken jij Sophie alleen als rubberen kauwspeeltje? Deze speeltjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. Maar inmiddels schittert het vrolijke girafje ook als knuffeltje, bijtring, rammelaar en speenkoord. Mijn gouden tip voor iedere (aanstaande) ouder op kinderoppas: zorg voor verschillende exemplaren van de lievelingsknuffel. En, niet geheel onbelangrijk: rouleer ze regelmatig, zodat ze allemaal evenveel worden aangeraakt en ondergekwijld…

Mijn dochters wonen in twee huizen maar inmiddels zijn twee van haar drie ‘Soefies’ compleet inwisselbaar. Het derde knuffeldoekje wordt iets minder liefkozend aangeraakt en ziet er nog wat nieuw uit, maar ik blijf ook dit knuffeltje stug in het bedje leggen. Reserveknuffels zijn een musthave voor iedere ouder, want natuurlijk is de lievelingsknuffel wel eens kwijt. Het scheelt je een boel stress als je op het moment dat er geslapen moet worden een plan B uit je zak kan toveren. En negen van de tien keer vind je de knuffel terug: diep weggestopt in een poppenwagentje of een hoekje van de bank, achter het bedje of in de wagen…

Goed voor je baby en goed voor het milieu

De knuffeldoekjes van Sophie de Giraf zijn een leuk kraamcadeau: het bedrijf dat deze producten maakt heeft een So’Pure collectie gecreëerd, omdat het belangrijk is dat we onze baby’s veilig producten geven. Alle producten uit de So’Pure collectie zijn gemaakt van 100%  biologisch katoen (GOTS gecertificeerd) en gevuld met maïsvezels. Ten eerste zijn de doekjes hierdoor super zacht, maar ook wordt de kans op allergieën voor je kindje op deze manier beperkt.

Het knuffeldoekje is voorzien van een koord met een klittenband bevestiging voor een speen en een opbergzakje voor de speen. Het knuffeltje is licht en door je baby vast te pakken bij de kop of de poten: de vijf knopen aan de hoeken. De knuffeldoekjes worden verkocht in een geschenkdoos van gerecycled karton met een katoenen lint eromheen: het ideale cadeautje!

Benieuwd naar de So’Pure collectie? Bekijk de webshop van Kleine Giraf!

 

 

Booking.com