avatar
     
Lifestyle

Eerste Happinez Kristallen Giftshop open in 9 Straatjes

Dé plek om cadeautjes met een vleugje magie te kopen voor je vriendinnen, je moeder, zus of lief...

Tags:

Vandaag opende Happinez in de 9 Straatjes van Amsterdam de eerste Kristallen Giftshop van Nederland. Dé plek om cadeautjes met een vleugje magie te kopen voor je vriendinnen, je moeder, zus of lief…

Het glanst en glinstert in de Happinez Kristallen Giftshop, waar je wordt omringd  door de mooiste stenen. Kristallen zijn niet alleen prachtig om te zien; ze zijn ook enorm krachtig. Vanwege de bijzondere samenstelling van – en omdat ze rechtstreeks uit de aarde komen – geven ze een heel sterke, pure energie af. Deze energie kun je gebruiken om een kalme of juist een creatieve sfeer in je huis te creëren, om je gemoedstoestand te beïnvloeden óf om een ander meer kracht en wijsheid te geven.

In de Giftshop kun je ontdekken welke kristallen bij jou passen, en wat de werking is van deze bijzondere stenen. Naast kristallen shop je er ook sieraden met edelstenen, gezichtsrollers met jade, waterflessen met kristallen, runenstenen en nog veel meer.

Wanneer: 18 december t/m 23 december 2018
Locatie: Huidenstraat 13, Amsterdam – in de gezellige 9 Straatjes
Tijd: iedere dag van 10.00 tot 18.00 uur

Wil je niks missen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Happinez Giftshop? Klik op de knop ‘deelnemen’ op de speciale Facebook event pagina.

 

Booking.com