avatar
     
Media

Amerikaanse poseert met doodgeschoten zeldzame giraffe in Afrika

Tessa Thompson Tally: 'Dit is een droom die uitkomt. Once in a lifetime

De Amerikaanse Tessa Thompson Tally is gek op jagen en daar windt ze geen doekjes om. Zo poseert ze op social media met een door haarzelf doodgeschoten baby giraffe in Zuid-Afrika en schrijft ze bij de foto dat er voor haar een droom is uitgekomen. Vanuit de hele wereld wordt er geschokt gereageerd op de foto.

“Dit is een droom die uitkomt”, schrijft Tally bij de foto, die inmiddels gaat. “Once in a lifetime. Ik zag deze zeldzame zwarte giraffe, een mannetje, en stalkte hem een tijdje. Ik wist: dit is ’m. Hij was 18 jaar oud, woog bijna tweeduizend kilo en ik ben gezegend zo’n 900 kilo vlees van hem te krijgen.”

Vanuit de hele wereld wordt er geschokt gereageerd op de foto. Inmiddels heeft de man van Tessa, Andrew Claude Talley,  woest gereageerd op de bedreigingen die zijn vrouw krijgt. Op Facebook daagt hij de bedreigers uit: “stuur me gerust een persoonlijk bericht en ik laat je weten waar we afspreken. Ik ben hier, laat maar zien wat je hebt.”

 

 

Booking.com