avatar
     
News

Oproep: Waar zijn de sieraden van Anne Faber?

'Het idee achter het cadeau van Annes vader was dat waar ter wereld ze ook was, ze altijd veilig thuis zou kunnen komen'

Annes vader gaf Anne op haar achttiende een gouden kettinkje met een diamantje. Ieder jaar gaf verwisselde Wim de diamant voor een grotere diamant. Zowel het gouden kettinkje als Annes gouden oorringetjes zijn tot op de dag van vandaag niet terug gevonden.

Het idee achter het cadeau van Annes vader was dat waar ter wereld ze ook was, ze haar kettinkje altijd in kon wisselen voor geld. Zo zal ze altijd veilig thuis kunnen komen. Tot groot verdriet van Annes familie en de rest van Nederland, kwam Anne na haar fietstocht nooit meer thuis. Het kettinkje dat Wim Anne gaf is nooit terug gevonden. Michael P. blijft volhouden dat hij niet weet waar de sieraden van Anne zijn.

De sieraden zijn belangrijk voor de familie van Anne, met name het kettinkje. Het gaat om een groeibriljant sieraad gemaakt van 18 karaats goud met een geslepen diamant.

Herkent u deze ketting? Neem dan contact op met de Opsporings-tiplijn: 0800-6070

 

https://www.youtube.com/watch?v=nHD8QtiPqHk
Booking.com