avatar
     
News

Dappere Anne Faber verzette zich hevig tegen gruwelijke moordenaar

'Wij willen de familie, vrienden en geliefden van Anne heel veel sterkte wensen'

Vandaag is in de rechtbank in Utrecht meer duidelijk geworden over de verschrikkelijke manier waarop de 25-jarige Anne Faber vorig jaar september om het leven is gekomen. Michael P. doodde Anne omdat ze zich hevig tegen hem verzette en hulp wilde inschakelen.

De 25-jarige Anne Faber was op 29 september op de verkeerde tijd op de verkeerde plek. Ze fietste in de armen van de zieke Michael P., die haar verkrachtte en vermoordde. Naar eigen zeggen is Michael P. geflipt toen Anne Faber de politie wilde bellen, kort nadat ze hem was tegengekomen.

Ondanks haar dappere verzet wist Michael P. Anne te bedreigen, verkrachten en te vermoorden. In diverse media zijn de gruwelijke details te lezen hoe dit is gebeurd. Wij kiezen er vandaag voor om deze details niet te delen, maar willen de familie, vrienden en geliefden van Anne heel veel sterkte wensen.

 

Booking.com