avatar
     
Fashion

Annic lanceert eigen schoenencollectie bij Manfield

Witte sneakers, loafers en high heels: what else do you need?

Hoe gaaf is het als Manfield je vraagt om een schoenencollectie te ontwikkelen onder je eigen naam? Het overkwam Annic van Wonderen, tegenwoordig getrouwd met haar man Robert en bekend als Annic ten Duis. Zij lanceerde dinsdag haar Manfield X Annic collectie die onder andere bestaat uit sneakers, loafers, hoge hakken en prachtige leren tassen. En wij zijn fan! 

Misschien ken je Annic van de website I Love Fashion News of van haar boek Masterclass Ondernemen. Wij volgen Annic sinds ze wekelijks video’s op YouTube plaatst over haar leven. Zo weten we dat ze een huis kocht in hartje Amsterdam, te maken had met een vreselijke brand en moest dealen met een miskraam.  Annic vertelde haar trouw volgers hoe dolgelukkig ze was toen zij en haar man Robert uiteindelijk in verwachting raakten van een dochter. De kleine Juliëtte is inmiddels negen weken oud en de nieuwbakken moeder geniet volop van haar kindje. Binnenkort gaat Annic weer drie dagen per week werken en hoe kun je de periode als werkende mama nou beter inleiden dan met de lancering van je eigen schoenencollectie!

Witte sneakers die overal mee te combineren zijn, zwarte en donkerblauwe suède pumps en twee paar loafers waar je direct verliefd op bent: wij vinden de hele collectie leuk! Om te laten zien hoe je de zwarte en donkerblauwe peeptoe pumps kunt combineren met een leuke en zakelijke outfit, is er ook fotoshoot met Annic gedaan waardoor je meteen geïnspireerd raakt. Ben je deze lente toe aan mooie, nieuwe betaalbare schoenen en wil je een mooie basis aanleggen in je kledingkast? Dan slaag je zeker bij Manfield. Om de zakelijke look helemaal af te maken heeft Annic ook een laptoptas ontworpen die geschikt is voor een laptop van 17 inch. Het is een tas van zwart leer met een cannage patroon en gouden details. Je portemonnee, sleutels en telefoon neem je mee in het bijpassende schoudertasje, die van echt leer is en minder dan vijftig euro kost!

Booking.com