avatar
     
TV Tip

Vrolijke vijfling heeft meer dan 400.000 abonnees op YouTube

De avonturen van Ava, Hazel, Olivia, Parker en Riley en grote zus Blayke, bekend van TLC

Eerder tipten we je al over de serie op TLC over een gezin met zes meisjes, waaronder een vijfling: The Busby family. De Amerikaanse vijfling Ava Lane, Hazel Grace, Olivia Marie, Parker Kate, and Riley Paige kwamen na 28 weken zwangerschap ter wereld. De meisjes hebben een grote zus: Blayke. Ouders Adam en Danielle Busby hebben hun handen vol aan hun zes dochters en delen hun avonturen graag met de rest van de wereld.

Het gezin uit Houston wordt gevolgd door televisiemakers van TLC voor de serie OutDaughtered en heeft daarnaast een eigen YouTube kanaal. Op het kanaal It’s a Buzz World post de familie iedere week nieuwe video’s. Voor iedereen die ervan houdt om te spieken hoe andere ouders het aanpakken met het opvoeden van hun kinderen is het kanaal de moeite waard. Geestig detail is dat deze vijfling de enige meisjesvijfling in Amerika is!

Wat erg schattig is om te zien is hoeveel de meisjes van karakter verschillen. Zo vertelt moeder Danielle dat dochter Olivia altijd lacht, Parker het meest ondernemend is en Hazel het liefste van allemaal is en de meeste knuffels geeft. Hazel is het enige roodharige meisje van de familie en ontwikkelt zich anders dan haar zussen. Zo liep ze als laatste en heeft ze als enige een brilletje. De zorgen die Adam en Danielle maken over de ontwikkeling van Hazel delen ze ook met hun kijkers. Een groot voordeel van dit kanaal; na het zien van één aflevering denk je bij jezelf ‘wat zeur ik over één peuter’! Relativeren wordt ineens heel erg makkelijk. 

FOTO: IT’S A BUZZ WORLD

Booking.com