avatar
     
News

Eva Jinek is zwanger

'Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan… #zwanger #jinekbaby'

Programmamaker Eva Jinek (39) is zwanger. Dat maakt ze vandaag bekend via Instagram. ‘Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan… #zwanger #jinekbaby’, schrijft ze bij een stralende foto van zichzelf. 

Eva Jinek liet eerder in diverse media weten hoe ontzettend ongepast ze het vindt als vrouwen wordt gevraagd naar hun kinderwens: “Dat is zoiets persoonlijks om te vragen aan een vrouw. Voor hetzelfde geld ben ik al tien jaar bezig. Misschien kan ik geen kinderen krijgen en vind ik dat verschrikkelijk. Mensen vragen het aan je alsof je vraagt wat je vanavond gaat eten. Ik vind het ongepast en ongemanierd.”

Toch gaf Eva in het verleden nog wel eens antwoord op de vragen van journalisten of ze graag moeder zou willen worden. Ze deed dat naar eigen zeggen vanuit de behoefte om iemand tegemoet te komen. Zelf besloot ze dergelijke persoonlijke vragen als journalist nooit aan iemand te stellen.

Eva heeft een relatie met televisieproducer Dexter van der Voorn. Ze reisde met hem door Amerika voor haar programma De Verenigde Staten van Eva. Wij wensen Eva Jinek en haar vriend Dexter een gelukkige zwangerschap!

Booking.com