avatar
     
News

Samantha de Jong (28) met spoed opgenomen in ziekenhuis

 'Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf. Wel is het huis van Samantha in Scheveningen momenteel afgezet met lint.'

Realityster Samantha de Jong (28), beter bekend als Barbie, is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Volgens het AD is haar situatie ernstig, maar is het nog onduidelijk wat er precies aan de hand is. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf. Wel is het huis van Samantha in Scheveningen momenteel afgezet met lint.

Op vrijdagochtend werd er een ambulance opgeroepen naar Barbie’s huis te komen. Daarbij was volgens de 112-melding sprake van grote spoed. Volgens een bron dicht bij Samantha zou haar ex Michael, met wie ze twee kinderen heeft, inmiddels vanuit Spanje op het vliegtuig zijn gestapt om haar in Nederland bij te staan.

Eind vorig jaar liet de realistyster weten te stoppen met haar werk voor televisie. In gesprek met Story vertelde ze de producenten van haar televisieprogramma’s haar jarenlang geestelijk hebben verkracht. “De mensen hebben geen benul van wat mij is overkomen, de afgelopen acht jaar. Ze hebben zich laten verblinden door al die leugenverhalen die over mij de wereld in werden geslingerd.”


Volgens Samantha heeft ze al die jaren een rol gespeeld en wisten de producenten precies hoe ze haar zover kregen dat ze op de juiste momenten boos en blij reageerde. “Ik voelde me net een pop. Wilden ze op tv een ‘hysterische Barbie’ dan maakten ze me zo overstuur dat ik vanzelf door het lint ging. En als ze een ‘vrolijke Barbie’ wilden, beloofden ze mij hemel en aarde.” Samantha wil nu rust. Ze wil niets meer met televisieproducenten te maken hebben. Sinds kort heeft ze een relatie met Jordi Ossel (29) uit Leusden. De twee hebben elkaar leren kennen in de kroeg. Jordi reageerde vandaag kort op het feit dat Barbie in het ziekenhuis ligt. “Ik heb nu geen tijd om iets te zeggen, want het leven is even te ingewikkeld”, meldde hij het Algemeen Dagblad.

Wij wensen Samantha heel veel sterkte en hopen dat zij snel weer thuis is en de rust krijgt die ze verdient.

BRON: AD

Booking.com