avatar
     
Fashion

De mom jeans

'Je denkt aan je moeder met een korte bob, een bodywarmer en pennyloafers, maar geloof ons: deze broek wil je hebben'

Niet iedereen wil er nog aan, maar de skinny jeans is momenteel echt niet meer dé one and only musthave jeans die je in je kast moet hebben liggen. De strakke stretchbroeken mogen weg: de ‘mom jeans’ is je nieuwe beste vriend.

Eind jaren tachtig en begin jaren negentig waren ‘mom-jeans’ de enige spijkerbroeken die men droeg. Daarna was het lange tijd een enorme no go om de rechte, high-waist broeken te dragen, maar die tijd is voorbij. Je denkt bij dit model broek in eerste instantie misschien dan ook aan je moeder met een korte bob, een bodywarmer en pennyloafers, maar geloof ons: deze broek wil je hebben. 

De Levi’s 505™ Jeans is in 1967 geboren en werd volwassen in het New York van de jaren zeventig. Punkers, popartiesten, graffitikunstenaars en rocksterren droegen ‘m, scheurden ‘m en sloopten ‘m. Met een customized slanke pasvorm, een rechte pijp en een hoge taille zit de broek niet alleen lekker, hij doet ook veel voor je figuur. Wil jij dit jaar beginnen met een fijne nieuwe jeans? De Levi’s mom jeans shop je nu met korting. 

Booking.com