avatar
     
News

Sanny -zoekt Geluk’ Verhoeven is zwanger

'We zijn ontzettend gelukkig en verwachten deze zomer ons eerste kindje'

Ze is een van onze favoriete vloggers- Sanny Verhoeven! Op haar YouTube kanaal ‘Sanny zoekt Geluk’ deelt ze de ins en outs van haar leven als hoogsensitief persoon in de drukke stad Amsterdam en gaat ze op zoek naar geluk. Sanny’s kanaal heeft maar liefst 43.600 abonnees die ze gisteren op Tweede Kerstdag verraste met een bijzonder mooi nieuwtje. 

Sanny Verhoeven vertelt op haar kanaal alles over haar routines, geluksmomenten, de wijze waarop ze rust vindt en vlogt tijdens uitstapjes met haar liefje, zus en vriendinnen. Dinsdag 26 december maakte Sanny via haar Instagram bekend dat zij en haar man Jorg in 2018 hun eerste kindje verwachten. Ook maakten ze hier een korte vlog over met als begeleidende tekst: “Ja je leest het goed: We zijn zwanger!! We zijn zo blij dit nieuws eindelijk te kunnen delen met jullie! We zijn ontzettend gelukkig en verwachten deze zomer ons eerste kindje!!!!”

Trouwe volgers kunnen de zwangerschap van Sanny gaan volgen, want ook hierover zal ze gaan vloggen. Wel legt ze in onderstaande vlog uit dat ze er aparte video’s van maakt, zodat degenen die er niet op zitten te wachten dit gedeelte kunnen skippen. Wij wensen Sanny en Jorg heel veel geluk tijdens de zwangerschap!

Booking.com