avatar
     
TV Tip

Christmas Inheritance

Omdat we stiekem allemaal niet genoeg kunnen krijgen van cheesy kerstfilms

Tags: , ,

Heb je dit jaar geen zin in Home Alone maar wil je wel uitbuiken bij een echte kerstfilm? Misschien is Christmas Inheritance wat voor jou.

De film staat op Netflix en gaat over de rijke Ellen Langford. Dochter van een succesvol ondernemer die miljoenen bezit, woonachtig in hartje New York. Ellen is verloofd en heeft alles wat haar hartje begeert. Een aantal dagen voor kerst stuurt haar vader haar naar het dorpje ‘Snow Falls’; de plek waar hij ooit samen met zijn compagnon zijn bedrijf startte.

Ellen moet incognito en met slechts honderd dollar op zak op reis. Ze krijgt van haar vader een belangrijke opdracht mee en moet gaan bewijzen dat ze zelfstandig genoeg is om zijn bedrijf over te nemen. Door een sneeuwstorm komt ze terecht in de plaatselijke herberg en leert ze de bewoners van Snow Falls goed kennen. Tevens komt ze erachter wie ze zelf is en wat ze eigenlijk wil.

Booking.com