avatar
     
News

Nieuw seizoen Helemaal Het Einde in Kaapverdië

'Seizoen 2 begint 8 januari op de Kaapverdische eilanden met vier nieuwe gezinnen'

De nieuwe Nederlandse families die hun geluk gaan beproeven in het buitenland en deelnemen aan het programma Helemaal Het Einde zijn inmiddels vertrokken naar hun nieuwe stek. Op het Viva Forum wordt er al druk over gespeculeerd.

Het nieuwe seizoen wordt opgenomen in Kaapverdië; een land bestaande uit een eilandengroep van vulkanische oorsprong voor de westkust van Afrika in de Noordelijke Atlantische Oceaan. De tropische bestemming is slechts zes uurtjes vliegen vanaf Nederland. Maar of dat een verstandige keuze is?

Enkele reacties op het forum:

“Dat is maar half zo ver weg als Chili en niet echt het einde van de wereld. Dat maakt het voor de deelnemers wel makkelijker om even naar Nederland heen en weer te hoppen. Jammer!”

“Blijkbaar ook niet echt een veilige bestemming. Alhoewel er steeds meer toeristen komen, groeit de criminaliteit er ook. Hopelijk hebben de programma makers wel een veilige plek uitgezocht voor m.n. de kinderen!”

“Collega van me is net terug van KV en was helemaal verbaasd over de armoede in dat land. Ze zei dat het echt een tweede of derdewereld land is/lijkt.”

“Het is een van de armste landen volgens Wikipedia.”

BRON: VIVA

Booking.com