avatar
     
News

Familie Pos dit weekend in Nederland

Zaterdag en zondag Meet & Greets in diverse vestigingen van Jumbo supermarkten

Afgelopen maandag was de 50e aflevering van het realityprogramma Helemaal Het Einde te zien. Aankomende maandag sluit RTL4 de eerste succesvolle serie af met een dubbele aflevering, waarin te zien is wat de drie Nederlandse gezinnen gaan doen: blijven zij in Chili of komen ze terug naar Nederland?

Stephan en Ilona Pos uit Hilversum hebben niets te klagen. Zij hebben het afgelopen jaar een succesvolle wijnhandel op poten gezet en verkopen Chileense mousserende, witte en rode wijn onder hun eigen naam. De Familie Pos Collection is bij steeds meer supermarkten te koop. 

Aankomend weekend zijn Stephan en Ilona in Nederland en kun jij het stel ontmoeten in vier vestigingen van supermarkt Jumbo, zo is te lezen op de zakelijke Facebookpagina. Op zondag 17 december brengt het koppel ook een bezoek aan de Jumbo in hun eigen stad: Hilversum. Ook geeft het stel aan dat ze ‘nog meer van plan’ zijn. Wat de plannen zijn? Wij houden het voor je in de gaten. 

Zaterdag 16 december 11.00-12.00 JumboZijlstraJoure
Zaterdag 16 december 14.00-15.00 JumboKooijstraBolsward
Zondag 17 december 12.00-13.00 JumboBrielle
Zondag 17 december 16.00-17.00 JumboHilversumLarenseweg

Booking.com