avatar
     
News

Jeroen en Linda van Kooij vinden Helemaal Het Einde ‘kabbel-televisie’

'Familie van Kooij emigreerde naar Pichelemu omdat een van de geselecteerde families afhaakte'

De familie van Kooij is momenteel in Nederland ter promotie van hun boek The Traveling Yoga Family. Of ze in Nederland blijven of nog teruggaan naar Chili? Dat is te zien in de laatste aflevering van het seizoen op maandag 18 december. In een interview met AD vertellen Jeroen en Linda wat ze van de afleveringen op maandagavond vinden, en hoe ze in het reality programma van RTL4 terecht zijn gekomen. 

Door hun reizen door Azië hadden Jeroen en Linda een rooskleurig beeld van ‘verre bestemmingen’. “Iets met witte stranden en fijne marktjes’’, zegt Linda in het AD. In plaats daarvan kwamen ze terecht in een stoffig bos met een houten cabana in het Chileense Pichelemu. La Sirena was niet het idyllische beeld wat de familie van tevoren in gedachten had. Het loslaten van verwachtingen is een thema dat terugkomt in het boek van de familie.

Dat de familie van Kooij naar Pichelemu emigreerde was omdat een van de geselecteerde families last minute besloot af te haken voor het grote avontuur. Hierdoor werd de familie van Kooij door de programmamakers van de reservebank gehaald. De uitzendingen op maandagavond hebben de van Kooijtjes naar eigen zeggen niet gekeken. Uit zelfbeschermingen hebben ze Facebook en Twitter ook niet gevolgd. Wel hebben ze meegekregen hoe er over hen wordt gedacht. Kabbel-televisie noemt het stel het programma waarin ze zelf wekelijks te zien zijn. “Een deel van onze linksgeoriënteerde vrienden uit Nijmegen is afgehaakt”.

BRON: AD

Booking.com