avatar
     
Blogs

Helemaal Het Einde – Week 46

Terwijl Stephan aan een visboer vraagt of er botten in een zalmmoot zitten wil Addy zijn stroopwafelbusiness een boost gaan geven

Terwijl Stephan op de markt aan de visboer vraagt of er botten in een zalmmoot zitten, vraagt Astrid aan haar dochter Julia of ze geïnteresseerd is in een XXL verwassen shirt met daarop een afbeelding van Hollandse tulpen en wordt Ann een beetje opgewonden van Karel in zijn wetsuit. Goedenavond! 

Dames en heren, let u op. Er komt een hele belangrijke week aan voor de familie van Wichen. Addy wil de online stroopwafelhandel een boost geven. Ik herhaal: Addy wil de online stroopwafelhandel een boost geven. Daarom gaat hij terug naar Nederland. Terwijl zijn vrouw en kinderen lekker weer eens staan te soppen en op te ruimen, is hij bezig met zijn business. Want: the show must go on.

Addy moet zichzelf in tweeën splitsen: enerzijds heeft hij zijn handen vol aan de stroopwafelbusiness en anderzijds heeft hij ‘nog een stukje seizoen dat hij moet draaien’. Je weet wel: dat laatste staartje mensen die Camping The Orange Waffle bezoekt nu het stukje seizoen waarin al die hordes mensen bij Addy kampeerden voorbij is. Die vele, vele, vele toeristen had Addy zo graag een stroopwafel aangeboden, maar helaas. Maar Redbull Addy zou Redbull Addy niet zijn als hij dit nu gewoon gaat fixen. “ZO LEUK! ZO GEK! ZO GEK!

“Hij heeft er onwijs veel zin in en hij heeft ook een propvolle week” zegt Astrid


Dean krijgt eindelijk wat hij zo verdiend. Een heerlijk dagje surfen op een fantastische plek waar hij maanden heen wilde. Samen met een vriendje uit Nederland. Hij is zo blij en voelt zich eindelijk gelukkig. Wat wil je dan nog meer? Nou in elk geval géén Karel die besluit en groupe ‘Laat me mijn eigen gang maar gaan’ te zingen. Ik denk dat Rames Shaffy zich omdraait in zin graf.

Nu Karel erachter is gekomen dat zijn bomenknuffelende karakter niet bij iedereen in de smaak valt probeert hij deze week een nieuw imago te creëren met gave wetsuit en een gitaar. Toch valt hij al snel weer terug in oude gewoontes als hij besluit zeewier te beschilderen en zijn HENK trui aan te trekken. Geef mij dan maar Steef die gewoon lekker een zalmpie gaat maken voor zijn vrouw en kinderen en eigenlijk niets is veranderd in die 45 weken Chili.

Addy gaat met de bus naar het vliegveld. “Hij heeft er onwijs veel zin in en hij heeft ook een propvolle week” zegt Astrid. Oh, wat is Astrid toch een schatje. Zij denkt echt dat haar mister Stroopwafel keiharde business gaat doen in Nederland. Hoe fijn moet het zijn voor Addy dat er in elk geval één iemand is die hem de indruk geeft dat ze in hem geloofd?

“Stephan en Ilona werken aan hun relatie en ook Linda en Jeroen gaan er een weekendje op uit”


Over zaken gesproken: Linda en Jeroen hebben hun Yoga YouTube kanaal online. Quizvraag: A. Zit Linda zelf achter een laptop om de door Jeroen ingesproken mindfulnessoefening te monteren of laat ze dit B. Volledig aan Hernan achter omdat het immers jarenlang zijn professie was. Als de vragen te makkelijk zijn: geef het even aan, dan probeer ik ze volgende week iets moeilijker te maken.

Addy is nog geen halve dag weg en Astrid loopt zelfverzekerder dan ooit rond bij haar huis. Ze praat spontaan met haar buren, maakt kennis met de gasten van Henk, eh, Karel en Ann en bloeit zelfs helemaal op als ze naast Karel mag staan tijdens een quotasessie. Ook Ilona en Stephan stralen deze aflevering. Nu de wijnbusiness loopt hebben de twee tijd om te werken aan hun relatie en besluiten ze er een keer per week met zijn tweetjes op uit te gaan.

Ook Linda en Jeroen gaan er samen een weekendje op uit, maar in hun geval betekent samen uiteraard wel samen met Pablo en Hernan. Betaalde oppas voor de kinderen? Die hoefden ze niet te regelen, de #PabloenHernan van Karel en Ann wilden wel op de kinderen passen. Kijk aan; dat is gewoon een cadeautje…

Tot volgende week!

Booking.com