avatar
     
Like & Win

LIKE & WIN | Verkleedsetje Sinterklaas

Wil jij een mantel, mijter en handschoenen winnen voor jouw mini Sinterklaasje?

Omdat ShePostsOnline één jaar bestaat geven we cadeautjes weg! Heeft jouw zoon of dochter al een outfit om zaterdag te dragen tijdens de intocht van Sinterklaas? Like dit bericht en wie weet win jij deze snoezige en warme verkleedset. 

Het gros van de kinderen gaat verkleed als Pietje, maar hoe leuk is het om verkleed te gaan als Sinterklaas? Deze dikke mantel kan over de winterjas en de mijter is stevig en blijft goed zitten.

Wil jij het setje winnen? Like dit bericht op onze Facebook of Instagrampagina of stuur een mailtje naar [email protected] De winnaar maken wij woensdag al bekend, zodat het setje op tijd bij de winnaar in huis kan zijn!

Booking.com