avatar
     
Like & Win

LIKE & WIN: 3 exemplaren ‘Ode aan de liefde’ van Dirk Zeelenberg

'Schoonloeders, familieschandalen, last minute afzeggingen en verrassingshuwelijken, ik heb het allemaal meegemaakt'

Wij werden fan van Dirk Zeelenberg door zijn rol als David Mendelbaum in de serie Divorce, maar Dirk is al een tijdje niet meer te zien op televisie. Sinds drie heeft hij zijn grote passie gevonden: het voltrekken van huwelijken. De persoonlijke verhalen die hij de afgelopen jaren als trouwambtenaar hoorde, bundelde hij in Ode aan de liefde. En ShePostsOnline geeft maar liefst drie exemplaren weg!

In Ode aan de liefde geeft Zeelenberg een kijkje achter de schermen van (trouw)minnend Nederland met liefdevolle, ontroerende, pijnlijke, opmerkelijke, grappige, hilarische maar vooral herkenbare verhalen over familie, vertrouwen, ruzie, hoop, ziekte, vriendschap, dromen, twijfel en natuurlijk het ja-woord…

Dirk Zeelenberg zegt dat hij in dramaserie Divorce in de meest opmerkelijke situaties terecht kwam, maar dat het echte leven daar nog een flinke schep bovenop doet. “Schoonloeders, familieschandalen, last minute afzeggingen en verrassingshuwelijken, ik heb het allemaal meegemaakt. Ik deed het bijna in m’n broek van het lachen en hield het niet droog van ontroering.” Dirk heeft tijdens zijn werk als trouwambtenaar zulke mooie dingen gezien, dat hij besloot zijn eigen huwelijk nog eens over te doen. 

Ben je benieuwd naar het boek en wil je het winnen? Dat kan!
Wij mogen maar liefst drie exemplaren van ‘Ode aan de liefde’ weggeven.
Wat moet je doen? Like deze post hier, op Facebook of Instagram.
Vrijdag 17 november maken wij de winnaars van deze actie bekend. 

 

Booking.com