avatar
     
Books

Heel Holland Bakt Mee seizoen 5

'Met dit boek kun je thuis meebakken met de kandidaten van Heel Holland Bakt'

Heel Holland Bakt is weer afgelopen; de 22-jarige Hans is de winnaar. Hans studeert Technische Bedrijfskunde en bakt graag. Hij vindt zichzelf een klassieke bakker, maar geeft wel graag een eigen, innovatieve draai aan zijn baksels. Hij benadert bakken met precisie, vooral het bereiden van chocolade vindt hij interessant.  Ben je groot Heel Holland Bakt fan en baal je ervan dat het programma is afgelopen? Wellicht is dit kookboek dan iets voor jou! 

Ben jij zo iemand die na een uitzending van Heel Holland Bakt direct zelf zin heeft om krakelingen, chocoladezoenen en citroentaarten te bakken, dan word je heel erg gelukkig van het boek ‘Heel Holland Bakt mee seizoen 5’.

Met dit boek kun je thuis gezellig meebakken met de kandidaten op televisie. Je vindt een uitgebreide beschrijving van iedere technische uitdaging, veel tips en uitleg en het boek is verrijkt met mooie, duidelijke foto’s. Natuurlijk staan de recepten erin van de heerlijkheden die op televisie te zien zijn, maar ook vind je vele recepten van andere taarten en koekjes.

Benieuwd? Hier bestel je het boek. Veel bakplezier! 

 

BRON: KOSMOS UITGEVERS

Booking.com