avatar
     
News

Anke Verweijen maand na dood van haar man bevallen van zoontje

'We zijn met z'n allen trots en blij dat het goed gaat en dat Dennis in de buurt is en straalt als een ster'

Anke Verweijen, de weduwe van Dennis Verweijen, die op 19 september overleed aan de gevolgen van acute leukemie, is 17 oktober bevallen van een zoontje: Timo. Dit maakt ze bekend op de Facebookpagina ‘Papa’s bloed’.

Anke laat weten dat ze verdrietig én gelukkig is, nu ze een gezonde zoon op de wereld heeft gezet zonder dat haar liefde Dennis daar bij aanwezig was. Ze schrijft: “Verdrietig en ultiem gelukkig! De titel van de open brief die Dennis in mei 2016 schreef was nagenoeg hetzelfde. De Leukemie was terug maar onze prachtige dochter Robin was geboren. Nu kampen we met dezelfde gevoelens. ”

“Verdrietig… omdat Dennis al een maand niet meer bij ons is. Niet met ons kan knuffelen, praten, lachen en huilen. Dat hij niet kan laten zien hoe trots hij is als papa. Maar dat hij trots is weet ik zeker! Ultiem gelukkig zijn we met onze kleine, lieve Timo die op 17 oktober geboren is . Hij doet het super goed. Ook grote zus Robin is helemaal blij met haar kleine broertje. We zijn met z’n allen trots en blij dat het goed gaat en dat Dennis in de buurt is en straalt als een ster  van ultiem geluk!”
We deelden het bijzondere liefdesverhaal van Anke en Dennis Verweijen op ShePostsOnline toen Dennis nog leefde. Ondanks dat Dennis heel erg ziek was, wilde Anke met hem een gezin stichten. 

Wij wensen Anke en Robin heel veel geluk met hun zoon en broertje Timo en sterkte met het gemis van hun man en vader Dennis.

 

Booking.com