avatar
     
News

Chantal Janzen was sneller zwanger dan ze had gedacht

Toen ik zelf heel even paniek had omdat ik dacht God: nu al, toen dacht ik ook van ja: het komt goed'

Chantal Janzen vertelt op haar eigen platform ‘Andc.tv’ openhartig over haar zwangerschap. Zo kwam de zwangerschap van Chantal sneller dan ze had gedacht en heeft ze er bewust een aantal jaren mee gewacht. Ook vertelt ze hoe de rest van de familie reageerde op het nieuws dat ze in verwachting is.

De zwangerschap kwam voor Chantal sneller dan ze had gedacht, maar onrustig werd ze hier niet van: “Toen ik zelf heel even paniek had omdat ik dacht God: nu al, toen dacht ik ook van ja: het komt goed. Het is je kind, daar zet je alles voor opzij. Ik ben er met James toen ook best wel een lange periode uit geweest en eerlijk gezegd kan ik niet wachten totdat dat weer gebeurt, daar moet je gewoon een goede tijd voor uittrekken.”

Onrustige cellen

Chantal Janzen wilde de afgelopen jaren bewust niet zwanger worden: “Ik had een heel aantal jaar geleden onrustige cellen bij mijn baarmoederhals en die moesten weggehaald worden. Het was even spannend wat daar uit zou komen qua uitslag en eerlijk gezegd was ik toen wel een aantal jaar dat ik dacht: ik wil dat daar heel even niets gebeurt. Dat voelde even niet goed, ik vond dat helemaal niet prettig. Ik ben er nogal lang mee bezig geweest om die schrik te boven te komen.”

De presentatrice vertelt dat ze zich vorig jaar bedacht dat ze er niet achter kwam of ze zwanger wilde worden. Toen ze stopte met anticonceptie was ze direct in verwachting en dacht ze ook meteen: dit moet dan zo zijn. Heel erg lekker heeft Chantal zich het eerste trimester niet gevoeld: “Ik wist het op een dinsdag en vanaf de woensdag daarna ben ik mijn hele zomervakantie ziek geweest.”

Liefde


Voor Chantals man wordt het zijn vijfde kind, voor Chantal zelf haar tweede kindje. Wat ze lief vindt is dat haar man de zwangerschap nog eerder zag zitten dan zij. “We hebben al een groot gezin, het was niet zoiets van we misten iets. Maar dat er dan toch nog zo’n kindje bij mag komen dat iedereen dat ook meteen omarmde en dat dat fijn vond dat getuigt dan toch wel weer van dat we veel om elkaar geven, van elkaar houden en elkaar dat ook gunnen.”

BRON: ANDCTV

Booking.com