avatar
     
Kids

Herfstvakantie tip: LEGO World

Van 18 tot en met 24 oktober wordt de Jaarbeurs omgetoverd tot één groot LEGO paradijs

Deze herfstvakantie vindt de 17e editie van LEGO World Nederland plaats in Utrecht. Van 18 tot en met 24 oktober wordt de Jaarbeurs omgetoverd tot één groot LEGO paradijs. Maar liefst 23 vrachtwagens vervoeren 14 ton LEGO steentjes richting het evenement.  Zijn jouw kinderen ook echte LEGO of DUPLO fans? Dan is dit een leuk uitje! 

Wij kunnen niet wachten om morgen naar het LEGO event te gaan. Tijdens LEGO World worden er 5000 bouwwerken per dag gemaakt. Er is voor zowel jonge kinderen als oudere kinderen van alles te zien en te beleven. Dit jaar vinden er een aantal bijzondere activiteiten plaats. Zo is er een Star Wars mega tank van twaalf meter gebouwd, is er een presentatie van de McLaren raceauto, kun je een levensgrote draak bewonderen en is ons koningspaar nagemaakt van LEGO steentjes.

Mijn oudste dochter verheugt zich erop de levensgrote LEGO Friends meiden Olivia, Emma, Mia Andrea en Stefanie met eigen ogen te zien. En de jongste is de grootste DUPLO fanaat die ik ken, dus zal zich er ook zeker vermaken. Uiteraard kunnen kinderen volop zelf bouwen: zo kan er worden meegebouwd aan een gigantische politietruck van twee en halve meter hoog. Maar ook kun je je onderdompelen in een LEGO bad en is er zelfs een douche gemaakt. Je eigen dubbele minifiguren kun je omruilen in de ruilhoek. Moe van al het spelen? No worries! Zelfs de LEGO Batman film kan in de bioscoop worden bekeken. 

De toegangsprijs voor het evenement is 19,50 euro als je je tickets online besteld.
Aan de kassa kosten tickets 25 euro. Kinderen tot twee jaar mogen gratis naar binnen.
Wil je meer informatie of online vast je tickets bestellen? Dat kan hier

Eindeloos zelf bouwen met LEGO stenen 


   LEGO City 


LEGO douche 

Fantastische bouwwerken

LEGO Friends 

LEGO Dimensions 

BRON: LEGO WORLD

Booking.com