avatar
     
News

Update: Politie zoekt op ‘specifieke plek’ bij Zeewolde naar Anne Faber

'Vermoeden dat lichaam bij Nulderpad ligt'

De politie is bij Zeewolde nog steeds op zoek naar een spoor van Anne Faber. Die zoektocht lijkt in een stoomversnelling gekomen nu de politie laat weten op ‘een specifieke plek’ naar het lichaam van de vermiste vrouw te zoeken. AD-journalist Yelle Tieleman zegt dat de politie vermoedt dat het lichaam “op specifieke plek in omgeving van Nulderpad ligt verborgen”.

Ook de politie zelf zegt dat het vermoeden is dat daar een lichaam gevonden zal worden. Op dit moment is Anne Faber dus nog altijd niet gevonden. Inmiddels komen er wel steeds meer details over verdachte Michael P. naar boven. Hij wordt er van verdacht iets te maken te hebben met de verdwijning van Anne Faber. Hij is door de politie opgepakt en zit nog vast. Nu blijkt dat P. in de forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder een relatie had met een van de begeleidsters.

Booking.com