avatar
     
News

Eva Jinek wint Televisier-ster voor beste presentatrice

'Ik doe dit voor jullie. Maar dat ik zoveel waardering krijg maakt het echt de moeite waard.'

Tags:

Eva Jinek heeft op het Gouden Televizier-Ring Gala Zilveren de Televizier-Ster voor beste presentatrice gewonnen. Spoorloos presentator Derk Bolt reikte Eva de prijs uit. 

Via social media liet Eva vanavond al weten dat ze hartstikke nerveus was voor het gala en de rode loper heel erg heftig vond. Na het in ontvangst nemen van haar prijs houdt Eva een prachtige speech. Ze zegt: “Dit is voor alle mensen die naar mij hebben gekeken door de jaren heen, ook op zondagochtend, ook op zondagmiddag, op alle avonden dat ik aan het klooien was. De mensen die de moeite hebben genomen om op mij te stemmen. Ik doe dit voor jullie. Maar dat ik zoveel waardering krijg maakt het echt de moeite waard.”

“Als je volhoudt, dan kom je er”


Ook bedankte Eva haar ouders en haar vriend Dexter: “Dit is voor mijn ouders. Die hebben altijd gezegd wees jezelf en iedereen zegt dat maar mijn ouders menen dat. Dit is voor Dex, met jou is alles leuker.” Eva haar collega’s, familie, werkgever en vriendinnen. Tot slot zegt ze: “En dit is voor iedereen die thuis wel eens denkt moet ik me aanpassen of moet ik veranderen of moet ik nog beter worden of moet ik nog meer lijken op de rest? Als je volhoudt, dan kom je er.”

Eva, van harte gefeliciteerd met je welverdiende prijs! We hopen nog lang te mogen genieten van je programma’s.

FOTO: PIM VAN BOESSCHOTEN

Booking.com