avatar
     
Stories

Moeder (37) van prematuur geboren tweeling doodgereden door dronken spookrijder

'Ze was pas 25 weken zwanger toen ze beviel van de meisjes en bezocht ze dagelijks in het ziekenhuis'

Moeder Katie Evans (37) bezocht afgelopen vrijdag haar twee prematuur geboren dochtertjes Hannah en Sarah in een ziekenhuis in Californië. ‘s Nachts reed ze terug naar huis, maar daar kwam ze nooit aan. Een 21-jarige dronken automobilist reed haar dood. 

Katie bezocht haar kindjes dagelijks en ging meestal laat in de nacht terug naar haar man en vier kinderen thuis, is te lezen in People. Vrijdag ging het mis. Toen Katie vlakbij huis was werd ze aangereden door een 21-jarige dronken spookrijder. Getuigen zeggen dat Katies lichaam uit de auto werd geslingerd. Ze was op slag dood. De jongen die haar aanreed is gearresteerd.

Katie laat haar man Jacob en haar vier zonen Spencer (12), Travis (11), Nathaniel (9), Gideon (2) en de tweeling van nog geen acht weken achter.  “De familie was zo blij met de baby’s. Het is een waar mirakel dat de meisjes het overleefden”, zegt Jacobs broer Michael tegen de pers. Katie was pas 25 weken zwanger toen ze beviel van de meisjes die bij hun geboorte slechts twee pond wogen. “Elke dag was een wonder.”

BRON: PEOPLE
FOTO: YOUCARING.COM 

Booking.com