avatar
     
News

Onderzoek Anne Faber leidt tot arrestatie 27-jarige man

'Zat lange straf uit voor gewelds- en zedendelicten'

Tags:

Onderzoek van de politie in de vermissingszaak van Anne Faber heeft geleidt tot de aanhouding van een 27-jarige man. Men had deze man gisteren al op het oog, maar hield hem nog niet aan, in de hoop dat hij het onderzoeksteam naar Anne zou leiden. Toen dat vandaag niet gebeurd was, is hij aangehouden, zo laat de politie weten. De familie van Anne is op de hoogte gebracht van de aanhouding.

De man zat een lange straf uit voor gewelds- en zedendelicten, zo meldt ThePostOnline. De verdachte was zoals de politie het omschrijft, ‘geleidelijk aan het terugkeren in de samenleving’. De politie wil als eerste te weten komen wat zijn betrokkenheid is bij de verdwijning van Anne en natuurlijk waar zij dan is.

Er is de afgelopen week met man en macht gezocht naar Anne, of enig spoor van haar. De burgemeester van Zeist, Koos Janssen, laat weten “Ik voel mij zeer begaan bij de ontwikkelingen rond de vermissing van Anne. Familierechercheurs van de politie hebben vanmiddag de familie van Anne geïnformeerd over de aanhouding”.

Booking.com