avatar
     
News

Vijver Huis ter Heide wordt leeggepompt

In de omgeving van de vijver zijn de bosjes onderzocht met hulp van speciaal getrainde honden

Tags:

Politie en brandweer zijn de hele nacht aan het werk geweest rondom de vijver van het Blookerpark, waar donderdag een fiets werd gevonden die mogelijk van de vermiste Anne Faber is. De brandweer is vannacht begonnen met het leegpompen van de vijver.

Een speciaal dregteam van acht man heeft de vijver uitgekamd. Hierna is de brandweer begonnen met het leegpompen van de vijver. Het water in de vijver wordt afgevoerd naar het riool, de vissen die in de vijver zwommen worden opgevangen in speciale bakken.

In de omgeving van de vijver zijn de bosjes onderzocht met hulp van speciaal getrainde honden. Momenteel doet het NFI onderzoek op de eerder gevonden jas. Nederland leeft heel erg mee met de zaak van Anne Faber en laat via Twitter weten respect te hebben voor de speciale teams die afgelopen nacht hebben gewerkt in de hoop Anne te vinden.

FOTO: RIJKSMONUMENTEN

 

 

Booking.com