avatar
     
News

Update: rugzak gevonden die van Anne Faber zou kunnen zijn

Omgeving afgezet voor sporenonderzoek

De donkergroene regenjas met capuchon die dinsdag werd gevonden bij Huis ter Heide is de jas van de vermiste Anne Faber (25). Dit meldt de politie. Ook de rugzak die Anne bij zich had is mogelijk gevonden in het Blookerpark. De omgeving is afgezet voor sporenonderzoek.
De jas is onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut. Huis ter Heide ligt op de fietsroute die Anne vrijdagavond volgde. De vijver waarin een fiets is gevonden die van Anne lijkt te zijn is inmiddels grotendeels drooggelegd. Momenteel wordt onderzocht of de gevonden rugzak daadwerkelijk van Anne is.

Anne vertrok vrijdag vanuit Utrecht naar Hollandsche Rading voor een fietstocht. Om 18.50 uur stuurde ze haar haar vriend Nathanael Fidder een selfie in de regen vanaf een kruispunt in Baarn. Na 19.06 heeft niemand meer iets van Anne vernomen.

Booking.com