avatar
     
Books

Sparen voor de schoolbieb bij Bruna

Lever je kinderboekenweekbonnen in op een basisschool!

Vandaag is de Kinderboekenweek begonnen en boekwinkel Bruna heeft dit jaar een geweldige actie. Omdat Bruna het belangrijk vindt om lezen te stimuleren, organiseert de boekenwinkel de actie  ‘Sparen voor je schoolbieb’. 

Het werkt zo: de school van jouw kind/ buurkind/ neefje/ nichtje mag van 20% van jouw aankoopbedrag bij Bruna schoolboeken uitkiezen. Hoe meer ouders er mee doen, hoe meer gratis boeken de school bij Bruna mag uitzoeken. Ik gaf vandaag voor drie kinderboeken ruim dertig euro uit, dus je kunt je voorstellen dat het bedrag aardig op kan lopen!

Zo werkt de actie

  • Ouders kopen een kinderboek bij een Bruna winkel en leveren de kassabon(nen) in op school.
  • De school verzamelt alle kassabonnen tijdens de actieperiode van 4 t/m 15 oktober 2017.
  • De verzamelde kassabonnen kunnen t/m 19 november 2017 ingeleverd worden bij uw lokale Bruna winkel. Gebruik hiervoor de speciale Schoolbieb-envelop die de scholen per post hebben ontvangen.
  • Bruna telt de kassabonbedragen na inlevering bij elkaar op en de school ontvangt een waardebon.
  • De school mag t/m 16 december 2017 voor 20% van het totale kassabonbedrag nieuwe leesboeken uitzoeken bij een Bruna winkel.
Ga voor meer informatie naar de website van Bruna. Hier kun je ook een brief voor ouders downloaden om ouders op de actie te attenderen. 
Booking.com