avatar
     
Lifestyle

Stoere, grote tassen van zwart zadelleer

Programmamaker Geraldine Kemper heeft een tassenlijn ontworpen voor Decoded

Programmamaker Geraldine Kemper heeft een tassenlijn ontworpen. Ze deed dit samen met het tassen- en accessoiremerk Decoded. De Geraldine Kemper collectie bevat onder andere een leren weekendtas, laptoptas en fannypack. 

De collectie is hartstikke genderneutraal en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Naast tassen ontwierp Geraldine accessoires als telefoonhoedjes en een paspoorthouder. Maar onze drie favorieten items uit de collectie zijn de fannypack, de briefcase en de weekendtas. Want, want, want…! De gehele collectie is gemaakt van zadellaar en is te herkennen aan de initialen van de presentatrice. De tassen zijn verkrijgbaar bij Hudson’s Bay, The Little Green Bag en A-Mac.

Fannypack 


Briefcase

Weekendtas 

Booking.com