avatar
     
News

Jas van Anne Faber vermoedelijk gevonden

300 tips over de vermissing sinds uitzending Opsporing Verzocht

In Huis ter Heide is een jas gevonden die mogelijk van Anne Faber uit Utrecht is. Dinsdagavond om half negen heeft de politie laten weten dat het inderdaad vermoedelijk om de jas van Anne gaat. Dit is het eerste spoor dat is gevonden sinds de jonge vrouw is vermist. 

Anne Faber wordt sinds vrijdagavond vermist. Vandaag heeft de politie de route die Anne die namiddag en avond heeft gefietst gepubliceerd. Deze route is gebaseerd op gegevens uit de telefoon van Anne en is een knooppuntenroute van de ANWB vanuit De Bilt richting Hollandsche Rading, via Lage Vuursche naar Baarn. De jas is gevonden op de fietsroute die Anne zou hebben gefietst.

De telefoon van Anne heeft voor het laatst contact gemaakt met een zendmast om 19.30 uur. Ze was toen in Soest ter hoogte van knooppunt 56.Wat er daarna is gebeurd, is niet bekend. Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedde aandacht aan de vermissing. De politie heeft veel informatie gedeeld op internet in de hoop dat mensen met nuttige informatie komen. Tot nu toe zijn er 300 tips binnengekomen.

BRON: NOS 

Booking.com