avatar
     
Books

Boek Jeroen van der Kooij verschijnt 7 december

Motto: 'Herinneringen voor later creëer je zelf in het nu'

In de afleveringen van Helemaal Het Einde was te zien dat Jeroen van der Kooij met zijn gebroken rug schreef aan zijn eerste boek. Het schrijven viel hem tegen en de uitgeverij stuurde het manuscript meerdere malen terug. Met hulp van de dyslectische Linda is het dan toch gelukt: 7 december verschijnt het boek ‘The Traveling Yoga Family’.

De familie van der Kooij presenteerde zich begin dit jaar in de realityserie Helemaal Het Einde als een vrijdenkend gezin dat weinig geeft om bezittingen en het belangrijk vindt om vrij te zijn, avonturen te beleven en nieuwe mensen te ontmoeten.

Wekelijks kijken een miljoen mensen naar de manier waarop Jeroen en Linda een huis (laten) bouwen, een yogaschool (laten) bouwen, nieuwe vrienden maken en hoe ze omgaan met het heimwee van hun kinderen. Het boek ‘The Traveling Yoga Family’ geeft je een nog diepere inkijk in het leven van de familie. Ze gaan in op het vraagstuk of het mogelijk is om ver van je thuisland een nieuw bestaan op te bouwen. Zo is in de televisieserie duidelijk te zien dat puberzoon Dean zich regelmatig afvraagt wat hij in godsnaam in Zuid-Amerika doet. Ook de twee dochters van het stel hebben het geregeld zwaar. Hoe Linda en Jeroen hiermee omgaan? Je leest het in hun eerste boek.

BRON: KOSMOS

 

Booking.com