avatar
     
Lifestyle

Wat zegt een kopje koffie over je date?

Bestel geen 'Salted Toffee Macademia Latte met amandelmelk' op je eerste date

Zondag 1 oktober is het Wereld Koffiedag. Volgens Lexa.nl zegt een kopje koffie veel over je persoonlijkheid. De datingsite deed een onderzoekje onder 1.023 Nederlandse single mannen en vrouwen om te onderzoeken wat de koffie die jouw date bestelt je kan vertellen.

Veel singles ontmoeten elkaar op de eerste date in een etablissement waar koffie gedronken kan worden. Met name vrouwen vinden de relaxte sfeer in een koffietentje een prettige gedachte als ze voor het eerst met iemand op date gaan. Mannen zouden het liefst de kroeg induiken met je, maar dat terzijde.

Als je op zoek bent naar een pittig type dan mag je blij zijn als hij of zij voor de espresso kiest. Een vurig en zelfverzekerd type bestelt namelijk het vaakst een pittige espresso (35,7%).  Vrolijke, ‘easy-going’ types kiezen het liefst een cappuccino (24,7%) en rustige en stabiele personen gaan voor de latte (11%).

Ben je het type dat van trendy koffiespecialiteiten houdt en een Salted Toffee Macademia Latte met amandelmelk echt to-die-for vindt? Bewaar die bestelling dan voor wanneer je met je vriendinnen op pad gaat; de meeste singles gaven in het onderzoek aan dat ze hier niet van onder de indruk zijn en graag een ‘gewone koffiedrinker’ tegenover zich willen hebben.

BRON: LEXA

Booking.com