avatar
     
Stories

Rebecca’s verloofde (26) belandt in ziekenhuis op vrijgezellenfeest

'Hij heeft een hersenbloeding gehad en heeft breuken aan zijn oogkassen, kaken en neus'

Rebecca’s verloofde Alex (26) vertrok voor vijf dagen naar Spanje voor zijn vrijgezellenfeest. Wat en feestweek zou moeten worden eindigde in een nachtmerrie; al zes uur na zijn aankomst in Magaluf heeft Rebecca’s aanstaande verschillende letsels in zijn gezicht. Hij wordt in coma gehouden, maar wat er is gebeurd is nog een raadsel.

Alex was met 25 vrienden afgereisd naar Spanje. Hier wilde hij nog één keer de bloemetjes buiten zetten. Als de vriendengroep uit is raken ze Alex kwijt. Hij gaat op weg naar de wc in een bar maar keer niet terug. Kort hierop worden ze gebeld met het mobiele toestel van Alex. Diegene vraag de vrienden direct te komen. Als ze Alex aantreffen is hij bewusteloos en heeft hij verschillende letsels in zijn gezicht.

“Niemand weet wat er precies gebeurd is”


Momenteel ligt Alex in het ziekenhuis. Hij heeft een hersenbloeding gehad en heeft breuken aan zijn oogkassen, kaken en neus. Ook had hij een klaplong. Inmiddels is Alex geopereerd. Een van de vrienden zegt tegen Britse media: “Niemand weet wat er precies gebeurd is. Waar we hem vonden, hangen ook geen bewakingscamera’s. We zijn allemaal aangedaan. We willen gewoon dat hij weer beter wordt.”

Alex’ verloofde Rebecca zit er helemaal doorheen en kan niet stoppen met huilen. Haar enige wens is dat haar aanstaande man thuis komt bij haar en hun tweejarige kindje.

BRON: THE SUN 

 

Booking.com