avatar
     
News

Alexandra in Florida: ‘Al met al hebben wij weer heel veel geluk’

'Stroom is er nog niet, Downtown Jacksonville staat onder water maar er is hier geen nog geen televisie dus details heb ik niet'

Dit weekend deelden we het verhaal van Alexandra, die vlakbij de kust woont in Florida en zich opmaakte voor orkaan Irma. Inmiddels heeft Alexandra ons laten weten dat ze de orkaan goed hebben doorstaan.

Alexandra schrijft ons gisteravond laat: “Facebook werkt niet zo goed maar alles is goed gegaan voor ons. Om ons heen heel veel bomen op huizen, veel wateroverlast, we zijn rond twee uur in slaap gevallen en werden om zes uur wakker van harde wind.”

“Stroom is er nog niet, Downtown Jacksonville staat onder water maar er is hier geen nog geen televisie dus details heb ik niet. We hebben de tuin opgeruimd en alles weer op zijn plek gezet en hopen op stroom vandaag. Geen werk vandaag. Al met al hebben wij weer heel veel geluk! Bedankt voor meeleven!”

PS: “De Friese vlag heeft het beter overleefd dan Amerikaanse!”

Wegen rondom Alexandra’s huis

Alexandra’s achtertuin

Rondje rijden om schade te bekijken

Straten onder water 

De kust

Bomen

 

 

Booking.com