avatar
     
Lifestyle

Familie Pos volgend weekend terug in Nederland

Openingsfeest in Amsterdam en extra proeverijen in Lemmer en Maastricht

Volgende week zaterdag reist de familie Pos van Chili naar Nederland. Zondag komt de familie aan op Schiphol. Op 20 september organiseren Stephan en Ilona een groots lanceringsfeest in Amsterdam om te vieren dat zij binnen een jaar tijd op een ander continent een succesvolle onderneming zijn gestart. Tevens hebben ze twee extra proeverijen op de agenda gezet. 

Stephan en Ilona Pos en hun kinderen Tycho en Bjorn begonnen aan het begin van dit jaar in Chili een ander leven. Door hun deelname aan het realityprogramma Helemaal Het Einde van RTL4 had heel Nederland het over deze Gooische familie, die inmiddels van het platteland op La Sirena naar de grote stad Santiago is verhuisd.

Feest in Amsterdam


Inmiddels is de familie Pos een Chileense wijn aan het importeren en verkopen. Een witte wijn met bubbels, de zogenaamde Possecco, en inmiddels ook een rosé wijn. Nederland besteld de wijnen O en fans van de familie Pos volgen Stephan en Ilona trouw op social media. Iedereen die zes flessen wijn bestelde maakte kans op kaartjes voor de officiële lancering van de wijnen op een geheime locatie in Nederland. Inmiddels zijn deze kaartjes allemaal vergeven en hebben de ondernemers bekend gemaakt dat het feest op 20 september in Amsterdam gevierd gaat worden.

Luxepoezen

Veel verstand van wijn hebben Stephan en Ilona Pos niet. Zo is te lezen: “Eigenlijk hoeven we natuurlijk maar één ingrediënt van onze bubbels te benoemen en dat is SMAAK. Maar omdat wij weten dat een luxepoes soms net dat beetje extra kan waarderen, verleiden we je graag met woorden van experts. Die zouden je vertellen dat de druiven met de hand zijn geplukt en met veel zorg zijn geselecteerd en daarna gezelschap van fruitige aroma’s als de grapefruit, Granny Smith appels en tropisch fruit kregen. Dat ze ook nog eens worden begeleid door minerale tonen, frisse limoen en indrukken van gist als in versgebakken brood en daarmee een romige en zuivere afdronk krijgen. Maar als dat jou net als ons allemaal te zoetsappig wordt, dan houden we het graag simpel. Deze wijn is: LEKKER!”

Proeverijen in Lemmer en Maastricht

Heb je geen kaarten voor de opening kunnen bemachtigen en wil je de familie toch graag ontmoeten? Je kunt je aanmelden voor voor de wijnproeverijen in Lemmer op 19 september of Maastricht op 22 september. Hoe? Stuur een mail naar [email protected] Doordat de familie al duizenden aanmeldingen binnen heeft zullen zij loten welke ‘Positives’ het glas met ze mogen komen heffen.

FOTO: TALPA

Booking.com