avatar
     
News

Amerikaanse tiener (19) dood gevonden in vriezer van hotel

Moeder Tereasa: 'Het waren dubbele stalen deuren, die heeft ze niet zomaar opengemaakt'

Tags: , ,

De Amerikaanse tiener Kenneka Jenkins (19) uit Chicago is dit weekend dood gevonden in een inloopvriezer van een hotel. Het meisje was in het Crown Plaza hotel in Rosemont aan het feesten met vrienden. Volgens Amerikaanse media was ze dronken en is ze de weg kwijtgeraakt. Haar moeder denkt dat er meer aan de hand is. 

De vrienden van Kenneka hebben zaterdagnacht rond 04.00 uur alarm geslagen bij de moeder van het meisje omdat ze nergens meer te bekennen was. Haar autosleutels en mobiele telefoon lagen op de hotelkamer van het hotel in Rosemont, een voorstad van Chicago.

Op bewakingsbeelden van het hotel werd zondagochtend gezien dat het meisje stomdronken door de hotellobby zwalkte. En hoewel het meisje zaterdag al overleden moet zijn werd het lichaam van Kenneka pas zondagochtend door het personeel van het hotel gevonden in de vriezer met dubbele deuren. Dez was wegens een verbouwing niet in gebruik, wel stond hij aan.

“Het waren dubbele stalen deuren, die heeft ze niet zomaar opengemaakt”

De moeder van het meisje,  Tereasa Martin, denkt niet dat het gaat om een dronken ongeluk, maar denkt dat er meer aan de hand is. Zij denkt dat haar dochter in dronken toestand nooit de dubbele stalen deuren van de vriezer open zou kunnen krijgen. De Amerikaanse vermoedt niet dat er opzet in het spel is geweest maar kan dit ook nog niet uitsluiten; het politieonderzoek is in volle gang.

 

BRON: CHICAGO TRIBUNE

 

Booking.com