avatar
     
Lifestyle

Kerstboom kopen? Het kan vanaf vandaag!

Spar supermarkt: 'Je kunt de kerstboom niet vroeg genoeg in huis zetten'

Tot mijn grote verbazing liep ik vorige week in het centrum van Amersfoort langs een Spar supermarkt. De Spar doet mij denken aan vakanties in het buitenland. Aan een kampeerweekend met een vriendin in Harfsen. En aan mijn vriendinnenweekenden in Diepenheim: daar ga je naar de Spar. 

De supermarkt bestaat 85 jaar en heeft een ludieke actie bedacht om dit te vieren. Vanaf dit weekend kun je bij de Spar kerstboompjes ophalen. “Nee, het is geen grap!”, zegt Xandra Eikemans van het Spar-hoofdkantoor in Waalwijk tegen Omroep Brabant.

Volgens Spar kan het prima, kerstbomen verkopen in september. Spar is namelijk van mening dat je de kerstboom niet vroeg genoeg in huis kunt zetten: zij geloven erin dat de spar het hele jaar door voor gezelligheid kan zorgen. “Klanten reageren erg positief op de actie”, zegt Martijn ten Berge, eigenaar van Spar City in Zutphen. Elke winkel heeft een paar dozen vol kleine sparren gekregen en de bedoeling is dat deze in de tuin gepoot worden. Klanten die een boompje weten te bemachtigen kunnen de minispar in de tuin planten en in december weer opgraven. Good luck!

Booking.com