avatar
     
Like & Win

Like & Win: bioscoopkaartjes Bella Donna’s & Brazilian wax

Amy, Jasmijn en Sasha voltooien bucketlist overleden hartsvriendin Bella

Nederlandse komedies: wij zijn er gek op! Jij ook? Mooi! Wij geven namelijk zes kaartjes weg voor de nieuwe Nederlandse film Bella Donna’s. Deze film draait vanaf 14 september in de bioscoop. En extra leuk: je wint niet alleen twee kaartjes voor jou en je vriend of vriendin; je krijgt nog nog een extraatje cadeau! 

De drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde…

Bella Donna’s is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.

Op de bucketlist

Een van de bucketlist items van Bella is the Brazilian wax: met deze methode van ontharen  blijft je haar gemiddeld drie tot vijf weken langer weg dan wanneer je scheert. De haartjes worden met wortel en al verwijderd en je huid wordt heerlijk zacht en glad. Wil je dit een keer proberen? De drie winnaars van deze actie op ShePostsOnline krijgen naast bioscoopkaartjes voor Bella Donna’s ook een Brazilian wax ter waarde van dertig euro cadeau bij The Waxing Company in Amsterdam.

Wil jij twee kaartjes voor Bella Donna’s winnen en ben je klaar voor een Brazilian wax? Like onze post hier, op Facebook of op Instagram. Dinsdag 12 september maken wij de winnaars van deze actie op ShePostsOnline en op Facebook bekend.

BRON: DUTCH FILMWORKS

Booking.com