avatar
     
News

Saar Koningsberger is na 2,5 jaar zwanger

'Bedankt dat je dit deelt, bedankt dat je op deze manier het taboe doorbreekt. Het biedt mij veel steun en hoop.'

Saar Koningsberger is zwanger! Dit maakte ze vanochtend bekend op haar Instagramaccount. Het zwanger worden ging niet vanzelf en ook dit deelt ze met haar volgers. De blije reacties en felicitaties stromen binnen. Saar wordt geprezen om haar openheid wat betreft het traject dat ze heeft moeten doorlopen. 

Saar deed er twee en half jaar over om zwanger te worden. Ze schrijft: “It was a long and bumpy road with endless hospital visits and hormone treatments but we did it!! After 2,5 years I’m so so SO happy and proud to tell you that I’M PREGNANT!!”

Dat een bekende Nederlander hier open over is wordt door veel vrouwen gewaardeerd, is te lezen in de reacties en felicitaties. Iemand schrijft: “Ik ben zelf ook twee en half jaar bezig, maar wij staan nog aan de startvan het medische traject. Ik vind het tof van jou dat je als bekend persoon deelt dat de weg er naartoe niet makkelijk is geweest. Bedankt dat je open bent dit deelt, bedankt dat je op deze manier een beetje het onterechte taboe doorbreekt. Het biedt mij veel steun en hoop.”

“Veel vrouwen die zoiets doormaken voelen zich zo ontzettend alleen”

Ook schrijft iemand: “Van harte dame, wat onwijs fijn dat je het f-traject achter je kunt laten. Je staat gelijk aan iedere andere zwangere nu en ik wens je een hele fijne zwangerschap toe” en is te lezen: “Wat een prachtig nieuws!!! 💙💗 en wat mooi dat je dit wilt delen! Veel vrouwen die zoiets doormaken voelen zich zo ontzettend alleen… het mag wel meer besproken worden vind ik! Het is geen schande maar een groot verdriet als het niet wil lukken. En ook dat mag gedeeld worden! Je bent een kanjer!”
Namens de redactie van ShePostsOnline feliciteren wij Saar met haar zwangerschap en sluiten we ons aan bij de dames wiens reactie hierboven staat: wat fijn om open en eerlijk te delen dat zwanger worden geen vanzelfsprekendheid is. Wij wensen Saar en haar partner een geweldige zwangerschap toe!

Booking.com