avatar
     
Media

Ellemieke Vermolen herdenkt baby Joshua

'The love of a mother starts before birth, our love will never end'

Ellemieke Vermolen (40) deelt vandaag op haar Instagram een prachtige foto van de beentjes en voetjes van haar overleden kindje Joshua. “The love of a mother starts before birth, our love will never end. Miss you my sweet little Angel” schrijft ze erbij.

Ellemieke en haar man Sergio maakten begin maart bekend dat ze na de geboorte afscheid moesten nemen van hun derde kindje, broertje van Noah (7) en Zenna (5). Onder de post staan veel lieve reacties van mensen die schrijven dat ze precies weten hoe Ellemieke zich voelt, omdat zij ook een kindje verloren.

Wij wensen Ellemieke, Sergio, Noah en Zenna veel sterkte met het verlies van lieve Joshua, en staan vandaag extra stil bij alle kindjes die dood werden geboren.

Booking.com