avatar
     
News

Prinsje geboren in Zweden

Zweedse prins Carl Philip en prinses Sofia hebben een tweede kind gekregen

De Zweedse prins Carl Philip en prinses Sofia hebben donderdagochtend een tweede kind gekregen. In de middag werd bekend gemaakt dat het kind een jongetje is. De naam zal later bekend worden gemaakt.

Prinses Sofia beviel vanochtend om iets voor half twaalf in het Danderyd-ziekenhuis ziekenhuis in Stockholm van een kindje van 3400 gram, meldt het Zweedse hof.  Koning Carl Gustaf maakt de naam van zijn zesde kleinkind binnenkort bekend.

Carl Philip is het tweede kind van de koning. Zijn oudere zus Victoria is kroonprinses. Ook heeft hij nog een jongere zus, zij heet Madeleine. Vorig jaar werden Carl Philip en zijn vrouw voor het eerst ouders toen zoon Alexander werd geboren.

Booking.com