avatar
     
News

Drie nieuwe gezinnen in nieuw seizoen ‘Helemaal Het Einde’

Waar zouden de families naartoe emigreren?

Er komt een nieuw seizoen van ‘Helemaal Het Einde’. Dat maken de programmamakers bekend op Facebook.

Het bericht is vrij summier, maar van de boodschap worden we erg blij: ‘We hebben supergoed nieuws! In 2018 gaan er drie nieuwe gezinnen ook het avontuur van hun leven aan. Waar? Dat maken we later bekend, maar helemaal het einde wordt het.’

Helemaal Het Einde is een programma dat wordt uitgezonden door RTL Nederland op RTL 4. In het eerste seizoen van het programma worden drie Nederlandse gezinnen gevolgd die naar Chili vertrekken.

Een jaar naar het buitenland

Alle families hebben hun bestaande leven in Nederland opgezegd en gaan voor in elk geval een jaar naar het buitenland. De gezinnen krijgen een startkapitaal en een stuk grond inclusief een simpel huis en een simpele wc. De families in het huidige seizoen van het programma zijn allen begonnen in het Chileense Pichilemu. Daar hoeven ze echter niet te blijven. Zo is de familie Pos na zes maanden verhuisd naar Santiago.

De drie huidige gezinnen zullen in 2018 naar aller waarschijnlijkheid niet meer worden gevolg door de camera.

Booking.com