avatar
     
Blogs

Online boodschappen bestellen

'Wat een dombo zeg. Hoe moeilijk kan het zijn, geef die mensen een telraam ofzo!'

Tags:

Al maanden bestel ik de boodschappen online en vervolgens mag ik ze ingepakt en al ophalen bij het pick-up point van mijn keuze. Deze supermarkt brengt de boodschapjes nog niet tot de voordeur, helaas. Althans niet in mijn postcodegebied. Ineens woon ik niet meer in een plaats, maar in een postcodegebied.

Volgend jaar op de camping ga ik ook niet meer vragen waar de buurtjes vandaan komen, maar krijs ik gewoon vanaf mijn kant van de heg: ”Goedemorgen, uit welk postcodegebied komen jullie?” En als de cijfers me dan niet aanstaan en ze er ook nog uitzien als ‘Maaskantjes’, krijs ik gewoon weer: “Ik heb liever niet dat jullie postcode bij die van mij in de buurt komt. Dus dikke doei!” Moet kunnen.

Online boodschappen bestellen dus. Dit blijkt een klus te zijn waarbij enige concentratie nodig is. Eerder beschuldigde ik de inpakker ervan…wat een dombo zeg. Ik heb zoveel besteld van dit product. Hoe moeilijk kan het zijn, geef die mensen een telraam ofzo. Soms zaten bestelde producten er helemaal niet bij. Toevallig stond het dan ook niet op de bon, dat vond ik dan wel weer netjes en oplettend. Hoe toevallig hè?!

“Je kunt bij sommige producten kiezen voor: gram, kilo, stuk…of per tros.”

Hoogstwaarschijnlijk ben ik de dombo. Helemaal zeker is het nog niet, maar het begint er toch sterk op te lijken. En een gewaarschuwd mens telt voor twee, vandaar mijn kennisgeving. Je kunt namelijk bij sommige producten kiezen voor: gram, kilo, stuk…of per tros. Bijvoorbeeld bij bananen. Die gele, soms groene rakkers. Een banaantje op zijn tijd is super gezond en heerlijk. Wij eten er gemiddeld een stuk of tien per week en daarnaast natuurlijk andere ‘fruitjes’,

Afgelopen week had ik dus weer tien stuks bananen besteld. En die inpakker heeft er eigenhandig tien trossen van gemaakt, raar hè *knipoog*.

 

Booking.com