avatar
     
TV Tip

Lekkage, houtworm, stress en geen geld

Vanavond een nieuwe Ik Vertrek: Alexander (42) en Esther (36) beginnen een Bed & Breakfast in Frankrijk

Brandweerman Alexander (42) en beleidsmedewerker Esther (36) kochten twee jaar geleden een bouwval in Frankrijk. Ze verruilen hun huis in Arnhem voor een charmant herenhuis in Montazeau en hebben een droom: hun eigen Bed & Breakfast.

Naast de beslissing om naar Frankrijk te emigreren besloten Alexander en Esther zich ook op te geven voor Ik Vertrek. Wellicht heb je de promo van deze nieuwe aflevering van vanavond al voorbij zien komen. Alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een spectaculaire aflevering: het dak lekt, de spechtgaten staan in de luiken en de kozijnen zijn opgevreten door houtworm.

Esther vat het als volgt samen: “Sinds we begonnen aan dit project zijn we gestopt met leven”. Na twee jaar ploeteren is de opening daar, maar het bouwstof zweeft nog rond en het koppel staat letterlijk en figuurlijk op instorten…

Ik Vertrek, vanavond om 21.55 uur op NPO 1. 

Booking.com