avatar
     
Talk

Familie Pos bedankt fans

Haren los en brillen af op nieuwe gezinsfoto

Stephan en Ilona Pos uit helemaal het einde bedanken via social media hun fans voor de vele leuke, lieve, persoonlijke, grappige berichtjes die ze ontvangen. Ze doen dit met een gezinsfoto via Instagram.

De familie Pos verliet in december vorig jaar het Gooi om deel te nemen aan het nieuwste realityprogramma op de Nederlandse televisie; Helemaal Het Einde. Het getrouwde koppel, dat twee jongens heeft, was de sleur in Nederland zat en wilden iets anders gaan doen. Hoewel ze in Nederland geen slecht leven hadden besloten ze toch te emigreren naar Chili.

In de eerste afleveringen van Helemaal Het Einde viel iedereen over de familie Pos heen omdat ze hun zoontjes Bjorn en Tycho niet goed zouden opvoeden. De meeste kijkers vonden Stephan en Ilona verwaande Gooische snobs en hadden meer sympathie voor de overige gezinnen; de familie van Kooij en van Wichen. Die timmerden letterlijk en figuurlijk zelf aan de weg, terwijl de Posjes de bouw van hun huis voor teveel geld zouden uitbesteden.

Bewondering

Toen juist de familie Pos de eerste familie was die een schoon, veilig en gezellig huis had op het moment dat de kinderen in Chili voor het eerst naar school moesten, veranderde de mening van de kijker. Wellicht waren ze toch niet zo heel slecht bezig. Steeds meer mensen lieten de Posjes weten dat ze vol bewondering keken naar hoe ze het leven aan de andere kant van de wereld aanpakten.

De familie Pos bedacht een manier om geld te verdienen en binnen no time hadden ze het voor elkaar Chileense wijnen naar Nederland te exporteren onder de merknaam: Familie Pos Collection. Ze verhuisden van het regenachtige, modderige La Sirena naar de grote stad Santiago. In een appartement met fitnessruimte en binnen- en buitenzwembad zijn de Posjes helemaal op hun plaats. Ze genieten ervan in de stad te wonen en zorgen ervoor dat hun kinderen genoeg uitdaging en beweging krijgen.

Stralende gezinsfoto


Inmiddels heeft de familie Pos duizenden flessen wijn verkocht en hebben ze veel fans. Op hun Instagramaccount kun je de familie volgen. Vandaag bedanken Stephan, Ilona, Bjorn en Tycho hun trouwe fans voor de vele leuke berichten die ze ontvangen. Ze doen dit door middel van een stralende gezinsfoto waarop alle brillen zijn afgegooid. Ilona heeft haar haren geföhnd, is flink opgemaakt en draagt een vrolijke sjaal.

Wij wensen de familie Pos al het geluk van de wereld!

Fan van Helemaal Het Einde? Lees wekelijks onze column na de uitzending op maandag.

Booking.com