Blogs

Een huwelijk met Guus Meeuwis

'De reacties van de kinderen variëren van "mam hij is echt te oud voor jou!" tot "heeft Guus veel geld?'

Ik heb een zwak voor een bepaald type man. Ik noem het type altijd ‘de Hollandse man’. Dat houdt eigenlijk niet veel meer in dan een man die een aantal jaren ouder is dan ik, die er gemiddeld uitziet, die niet persé zeven dagen per week in de sportschool spendeert maar bovenal… iemand die muzikaal is.

Dus gaat mijn interesse de ene keer uit naar Pascal ( van Bløf ) dan weer naar Thomas (Acda) maar nu is het toch echt Guus (Meeuwis). Het was eigenlijk na die ene keer dat Guus live op de radio was en ik de radio zo hard aan had staan… Daardoor hoorde ik de TomTom niet en miste ik de afslag. En hoewel het huwelijk niet helemaal mijn ding is….ik overweeg een huwelijk met hem als hij me zou vragen!

Nu weet ik dat dit natuurlijk nooit gaat gebeuren maar mijn kinderen zijn op de hoogte van mijn droomhuwelijk. Want elke keer als er een liedje van hem op de radio is horen ze mij standaard een trouwwens zuchten. Laat mij in die waan, laat mij in die waan… Nu zijn zij er echt niet van onder de indruk. Niet van Guus en niet van het huwelijk. De reacties van de kinderen variëren van “mam hij is echt te oud voor jou!” tot “heeft Guus veel geld? Dan kunnen we weer eens naar Center Parcs!”

Verliefdheid is veel leuker

Inmiddels gaat de cd van Guus aan in de auto en lallen we mee met ‘Kedeng kedeng’ en een of ander liedje over meters bier. Bij ‘het is een nacht’ leg ik zijn doorbraak uit aan de jongens; maar de aandacht verslapt al snel. “Mam waar is die cd van Bruno Mars wordt er geroepen vanaf de achterbank terwijl ik nog nadenk over ‘verliefdheid is veel leuker’. “Bruno????” Teleurgesteld wissel ik van cd, Maar de cd van Bruno Mars is hartstikke beschadigd. “Oké mam, doe dan maar Guus hoor ik nu zuchtend vanaf de achterbank.”

Guus, ik wil je toch even laten weten dat als ik ooit nog een spreekbeurt ga houden dat die dus over jou gaat hè en dat komt door jou, dat komt gewoon door jou! En nog steeds alle lof voor Thomas en Pascal. Mijn voorkeur rouleert zeg maar…

Booking.com