avatar
     
TV Tip

‘Veel Liefs uit Holland’

Tien succesvolle expats zoeken een Nederlands liefje

Over minder dan een maand begint het nieuwe televisieseizoen. Er staan ons weer heerlijke programma’s te wachten, waaronder het nieuwe datingprogramma van Net5: Veel Liefs uit Holland. De serie gaat pas in het voorjaar van start, maar deze maand zie je al de eerste aflevering.

Nicolette van Dam presenteert het nieuwe datingprogramma waarin tien expats verspreid over de hele wereld op zoek gaan nar de liefde. Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze hebben een succesvolle carrière opgebouwd in het buitenland, maar zijn op zoek naar een Nederlandse liefje.

De eerste aflevering, waarin de expats zich uitgebreid zullen voorstellen, is 29 augustus te zien. Het programma is gebaseerd op het format van Boer Zoekt Vrouw.  De mensen die door de kandidaten worden geselecteerd gaan op date en mogen wellicht ook komen logeren in het buitenland. De opnames worden gemaakt in de herfst en de winter en de serie gaat van start in het voorjaar van 2018.

Kenia, Dubai, L.A., Parijs: in onderstaande video kun je zien welke mannen en vrouwen er aan het programma meedoen en waar ze wonen. Weet je na deze korte video al dat jouw aanstaande man of vrouw er bij zit, dan kan je je nu natuurlijk alvast opgeven. 

BRON: NET5

Booking.com