avatar
     
News

Tienermeisjes leggen ‘voor de grap’ pasgeboren baby in koelkast

De tieners zijn gearresteerd voor kindermishandeling en geweldpleging

In Amerika zijn dinsdag twee meisjes gearresteerd omdat ze een pasgeboren baby in de koelkast hadden gelegd. De babysitters plaatsten het filmpje op Snapchat. In deze video hoor je hoe de tieners lachend de baby in de koelkast leggen en de deur sluiten.

Hoewel de twee maanden oude baby hartverscheurend huilt, doen de meisjes de koelkastdeur dicht. De moeder van de baby was op het moment in het huis aanwezig. Ze had de meisjes speciaal gevraagd op haar baby te passen zodat ze eens uitgebreid on douchen. De meisjes verklaren dat ze de baby voor de grap in de koelkast legden.

De volgers van het Snapchat-account alarmeerden massaal het nabijgelegen politiecommissariaat in Swampscott. Die gingen meteen in allerijl ter plaatse. Het is niet duidelijk hoe lang de baby in het ziekenhuis gelegen heeft, maar volgens de politiecommissaris Steve O’Connell zou de zuigeling niet gewond of onderkoeld geweest zijn.

De moeder van het pasgeboren babytje reageerde geschokt. Een van de tieners is nota bene haar eigen nichtje. “Ik weet zeker dat ze haar geen pijn wilden doen. Ik denk dat het echt gewoon stom was. Ik laat mijn kind nooit meer bij tieners achter, ook niet om te douchen,” vertelt ze op televisiezender WCVB. Het ‘coole grapje’  zoals de tieners het zelf noemen, komt hen duur te staan. De meiden zijn gearresteerd voor kindermishandeling en geweldpleging met een gevaarlijk wapen. De jeugdrechter beslist nu over hun lot.

FOTO: PEXELS

Booking.com